Heb je spullen zoals tafels en stoelen gehuurd, kijk hier om alvast weer inspiratie te doen voor de volgende keer. De spullen die je gehuurd hebt, zijn gemakkelijk te retourneren, maar dat gaat wel volgens bepaalde regels. Kijk hier in de tekst om te zien hoe je het beste de spullen terug kunt brengen. Want de regels die voor het servies, bestek en glas gelden, zijn helaas een beetje anders dan voor linnengoed en overige materialen. Dus mocht je nog niet zeker weten wat je moet doen, kijk hier dan zodat je goed op de hoogte bent van de regels van Arendje.

Retourneren van spullen

Zoals al gezegd, voor servies en bestek gelden er wat andere regels. Deze mogen namelijk wel vies retour worden gebracht, maar alleen als ze veegschoon zijn en zijn gesorteerd in de juiste bakken. Is het niet juist gesorteerd, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht. De rest van de geleende materialen moeten wel schoon geretourneerd worden. Dit gaat voor alle overige materiaal, behalve het linnengoed.

Wel dienen deze niet in een afgesloten zak gedaan te worden, in verband met schimmel die er op kan komen als het vochtig is. Alle spullen dienen de volgende dag na gebruik voor 12.00 uur ‘s middags teruggebracht te worden.

Voor een volgende keer

Wil je bij een volgend feestje weer een tafel huren bij Arendje? Dan kan je naar de website om een overzicht te krijgen van welke tafels er mogelijk zijn. Een tafel huren bij Arendje blijft altijd gemakkelijk en de prijzen per tafel staan ook gelijk beschreven. De prijzen die er bij staan, zijn voor de gehele dag per tafel. Bij een tafel huren bij Arendje is het ook de mogelijkheid om een bijpassende stoel te huren, maar mocht je liever geen gewone stoelen willen dan kunnen er ook loungesets worden besteld. Je kan door heel Nederland deze spullen huren

Categorieën: Wonen